Patchwork & Quiltcentrum Galerie de Ganzerik
Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik


Homepage Nieuws Aanbiedingen Cursussen QuiltCafe en Bees Agenda 2019 Fotogalerij Gastenboek Opening, Contact & Route
Laatste wijzigingen:
zaterdag 19 januari 2019
 

Workshop op maat! High Tea!

 

Een speciale cursus, voor uw groep op maat samengesteld....

Galerie de Ganzerik biedt u de gelegenheid met uw quiltclub, vriendinnen, (schoon)zussen, of bijvoorbeeld alle vrouwen uit een familie (mannen zijn ook welkom) een speciaal voor u opgezette workshop te doen.

U kunt bijvoorbeeld (met alle vriendinnen van een aanstaande bruid) een bruidsquiltje, (met uw familieleden) een quiltje voor een zieke in de familie, of een herinneringsquiltje van stofjes van kleding van een overleden dierbare maken.

Het is mogelijk met uw groep kennis te maken met het quilten en een klein werkje te maken, bijvoorbeeld patchwork, paperpiece, punchen of woltechnieken/vilten, maar uiteraard is het ook heel leuk een dagje uit te plannen met uw Quiltgroep/quiltclub. Voor ervaren quiltsters is een programma/workshop op niveau mogelijk!

Voor mannen kunnen wij desgewenst een aangepast programma organiseren!

U kunt zelf aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat, of u geheel laten verrassen.
Er kan veel, informeert u naar de mogelijkheden. Bel met 0515 559976 of mail uw contactgegevens met uw ideeen naar Marina Verboom. 

Bij de fotogalerij vindt u enkele foto's van een vriendinnendag waarin met vilt gewerkt werd. Maar ook thermoscreenprinten of stofverven is mogelijk!

Onze High Tea specialiste is zwanger en doet het even rustig aan. Binnenkort meer over de alternatieven. Een vriendinnendag is sowieso mogelijk!