Patchwork & Quiltcentrum Galerie de Ganzerik
Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik


Homepage Nieuws Artworkweekend Patch & Borduur Cursussen Cursus op maat, met High Tea! Thermoscreens Quiltersgilde Snuffelclinic QuiltCafé en QuiltBees Cursuspas Agenda 2017 Fotogalerij Gastenboek Links Opening, Contact & Route
Laatste wijzigingen:
vrijdag 7 april 2017
 

Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik

Deutsch English  

 

   

          cursusprogramma 2014-2015 

 

Galerie de Ganzerik is hét adres voor al uw patchwork- en quiltvragen, cursussen, bee's, quiltgroepen en andere quilt/handwerk activiteiten. Een uitgebreide collectie stoffen en materialen en een keur aan cursussen en workshops voor beginners en gevorderden geeft iedereen de mogelijk om met patchwork en quilten aan de slag te gaan.

Seizoensluiting 27 mei
Op zaterdag 27 mei bent u tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom bij de seizoensluiting van het cursusseizoen. De winkel blijft in de zomer ook gewoon geopend. Zet de datum vast in uw agenda. Informatie volgt binnenkort!

Quiltgalerij
Hebt u recentelijk een quilt of een ander project met onze stoffen afgemaakt en wilt u het resultaat delen met anderen? Stuur dan een foto naar Marina, dan zetten wij uw quilt zo snel mogelijk in de Quiltgalerij en op Facebook. Heel inspirerend voor anderen!

Wilt u verder wat vertellen? Schrijf dan in het gastenboek, dat vinden wij en alle lezers van deze site leuk.

U bent van harte welkom in Galerie de Ganzerik.

Mede namens het team,

Marina Verboom-Soutendam

 

 - Galerie de Ganzerik, uw veelzijdige quiltwinkel! -