Patchwork & Quiltcentrum Galerie de Ganzerik
Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik


Homepage Nieuws Nieuwe Cursussen 2023 / 2024 QuiltBee's Pop-Up Quiltstore in Zwolle Fotogalerij Openingstijden, Info & Contact Agenda: Eke Krug: Textiel mix...
Laatste wijzigingen:
zaterdag 9 maart 2024
 

Openingstijden, info & Contact

Galerie de Ganzerik is uitsluitend op afspraak geopend!
Sinds de Corona-crisis is Galerie de Ganzerik enkel nog op afspraak geopend. Het bevalt ons goed, want bij beschikbaarheid kunnen we je op alle dagen (en eventueel ook aan het begin van de avond) ontvangen. Dus je kunt van maandag t/m zaterdag op afspraak terecht voor stoffen, materialen en natuurlijk advies. Bel of What'sApp altijd 0648275495 voor naar Oppenhuizen komt en maak een afspraak met Marina.

Bezoek onze boerderij aan de Leijepoel tussen Sneek en Joure
Galerie de Ganzerik is gevestigd in een fraaie boerderij aan De Leijepoel, die in verbinding staat met het open vaarwater van Fryslân. We beschikken over voldoende gratis parkeerruimte en zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf de oude verbindingsweg tussen Joure en Sneek.

Regels voor het bezoeken van de winkel 
Om te voorkomen dat het heel druk wordt in de winkel hebben we onze openingstijden verruimd. We zijn de hele week, dus van maandag t/m zaterdag, geopend, maar: alleen op afspraak.
Vaak kun je direct of dezelfde dag terecht, dus schroom niet, en bel even! En je kunt ook rustig komen als je alleen maar een klosje garen nodig hebt. 

 
Tijdens Open Huis / Cursuspresentaties / Cursusseizoensafsluitingen zijn we in principe zonder afspraak geopend, maar dat wordt altijd duidelijk gecommuniceerd.   

Routebeschrijving


Contactinformatie
Dubbelklik op de afbeelding hiernaast voor een grotere routebeschrijving...

 

Patchwork & Quiltcentrum Galerie de Ganzerik

Leyepoel 2
8625 HT Oppenhuizen

Telefoon: 06 48 27 54 95
E-mail: info@galeriedeganzerik.nl

 

Let op: waarschijnlijk geeft je navigatiesysteem de route aan tot Leyepoel 1. Als je dat adres bereikt hebt, dan kun je doorrijden tot aan de afslag naar links (met aan de rechterkant van de oprijlaan het bord Galerie de Ganzerik).

 

 

  

 

Reactieformulier

Naam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mailadres
Opmerkingen