Patchwork & Quiltcentrum Galerie de Ganzerik
Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik


Homepage Nieuws Aanbiedingen Cursussen Nieuwsbrief Thermoscreens Bees en QuiltCafe Fotogalerij Gastenboek Opening, Contact & Route
Laatste wijzigingen:
maandag 7 september 2020
 

Cursussen

De lesruimten van Galerie de Ganzerik zijn ingericht volgens de regels die het RIVM in verband met de Covid-19 pandemie heeft gesteld. De plekken zijn gescheiden door acrylschermen en er is voldoende ruimte om afstand te nemen. Help uzelf en uw omgeving en houd u ook aan de regels. Voelt u zich niet lekker of bent u verkouden, kom dan niet naar Galerie de Ganzerik. 

Er is nog ruimte voor nieuwe Quiltgroepen die in Galerie de Ganzerik samen willen komen. Wilt u een nieuwe groep starten? Neem dan contact op met Marina Verboom.

Klik voor meer informatie op de cursus van uw keuze. U vindt dan ook een link naar een aanmeldingsformulier. Het cursusoverzicht is nog niet compleet, er komen voor het voorjaar van 2020 nog cursussen bij. Binnenkort meer!

Inschrijven voor cursussen en/of workshops:
Let op: u krijgt altijd een bevestiging van uw aanmelding, hoort u niets, wilt u dan zo vriendelijk zijn even contact op te nemen. Wij wijzen u erop dat u kennis dient te nemen van de algemene cursusinformatie / voorwaarden zoals die hieronder in de lijst zijn opgenomen. 

 

 

 

 

Cursusoverzicht