Patchwork & Quiltcentrum Galerie de Ganzerik
Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik


Homepage Nieuws Weetjes & Ideetjes Lopende cursussen 2023 Thermoscreens: wat zijn dat? QuiltBee's Pop-Up Quiltstore in Zwolle Fotogalerij Gastenboek Openingstijden, Info & Contact
Laatste wijzigingen:
donderdag 9 februari 2023
 

Lopende Cursussen

Momenteel loopt er nog een aantal cursussen die in het afgelopen najaar zijn opgestart. Later in het voorjaar van 2023 komen er nog enkele kortlopende workshops/cursussen online. Houd deze pagina en de Facebookpagina van Galerie de Ganzerik in de gaten. 

Er is nog ruimte voor nieuwe Quiltgroepen die in Galerie de Ganzerik samen willen komen. Wil je een nieuwe groep starten? Neem dan contact op met Marina Verboom.

 

 

Inschrijven voor cursussen /workshops:
Let op: je krijgt altijd uiterlijk een week voor aanvang van de cursus een bevestiging van je aanmelding, hoor  je niets, wilt je dan zo vriendelijk zijn even contact op te nemen. Wij wijzen je erop dat je kennis dient te nemen van de algemene cursusinformatie / voorwaarden zoals die hieronder in de lijst zijn opgenomen (1e item). We hopen samen een gezellige en leerzame workshop/cursus te hebben!

De lesruimten van Galerie de Ganzerik zijn ingericht volgens de regels die het RIVM in verband met de Covid-19 pandemie heeft gesteld. De plekken worden zo nodig gescheiden door acrylschermen en er is voldoende ruimte om afstand te nemen. Help jezelf en je omgeving en houd je ook aan deze regels. Voelt je je niet lekker of ben je verkouden, kom dan niet naar Galerie de Ganzerik. 

Cursusoverzicht