Patchwork & Quiltcentrum Galerie de Ganzerik
Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik


Homepage Nieuws Aanbiedingen Cursussen Nieuwsbrief Open Huis 13 februari 2021 Thermoscreens Bees en QuiltCafe Fotogalerij Gastenboek Opening, Contact & Route
Laatste wijzigingen:
maandag 2 november 2020
 

Cursussen

De lesruimten van Galerie de Ganzerik zijn ingericht volgens de regels die het RIVM in verband met de Covid-19 pandemie heeft gesteld. De plekken zijn gescheiden door acrylschermen en er is voldoende ruimte om afstand te nemen. Help uzelf en uw omgeving en houd u ook aan de regels. Voelt u zich niet lekker of bent u verkouden, kom dan niet naar Galerie de Ganzerik. 

Er is nog ruimte voor nieuwe Quiltgroepen die in Galerie de Ganzerik samen willen komen. Wilt u een nieuwe groep starten? Neem dan contact op met Marina Verboom.

Klik voor meer informatie op de cursus van uw keuze. U vindt dan ook een link naar een aanmeldingsformulier. Het cursusoverzicht is nog niet compleet, er komen voor het voorjaar van 2020 nog cursussen bij. Binnenkort meer!

Inschrijven voor cursussen en/of workshops:
Let op: u krijgt altijd een bevestiging van uw aanmelding, hoort u niets, wilt u dan zo vriendelijk zijn even contact op te nemen. Wij wijzen u erop dat u kennis dient te nemen van de algemene cursusinformatie / voorwaarden zoals die hieronder in de lijst zijn opgenomen. 

Let op: in verband met de nieuwe, strengere coronamaatregelen zijn de Ecoprintdagen van Eke Krug voorlopig opgeschort. De deelnemers worden persoonlijk op de hoogte gehouden van nieuwe data. 

Alle andere cursussen gaan gewoon door. De deelnemer daarvan zijn op de hoogte gesteld van de aangepaste regels tijdens de cursus. 

 

 

Cursusoverzicht