Patchwork & Quiltcentrum Galerie de Ganzerik
Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik


Homepage Nieuws Weetjes & Ideetjes CURSUSSEN 2022 - najaar Thermoscreens: wat zijn dat? QuiltBee's Fotogalerij Gastenboek Openingstijden, Info & Contact
Laatste wijzigingen:
woensdag 5 oktober 2022
 

Najaarscursussen 2022

De lesruimten van Galerie de Ganzerik zijn ingericht volgens de regels die het RIVM in verband met de Covid-19 pandemie heeft gesteld. De plekken zijn zo nodig gescheiden door acrylschermen en er is voldoende ruimte om afstand te nemen. Help jezelf en je omgeving en houd je ook aan deze regels. Voelt je je niet lekker of ben je verkouden, kom dan niet naar Galerie de Ganzerik. 

Er is, ook binnen de gestelde regels, nog ruimte voor nieuwe Quiltgroepen die in Galerie de Ganzerik samen willen komen. Wil je een nieuwe groep starten? Neem dan contact op met Marina Verboom.

Momenteel wordt er gewerkt aan het cursusprogramma voor het najaar van 2022. Binnenkort vind je de cursussen hieronder. Je vindt dan ook een link naar een aanmeldingsformulier. Binnenkort meer!

Inschrijven voor cursussen /workshops:
Let op: je krijgt altijd uiterlijk een week voor aanvang van de cursus een bevestiging van je aanmelding, hoor  je niets, wilt je dan zo vriendelijk zijn even contact op te nemen. Wij wijzen je erop dat je kennis dient te nemen van de algemene cursusinformatie / voorwaarden zoals die hieronder in de lijst zijn opgenomen (1e item). We hopen samen een gezellige en leerzame workshop/cursus te hebben!

Cursusoverzicht