Patchwork & Quiltcentrum Galerie de Ganzerik
Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik


Homepage Nieuws Nieuwe Cursussen 2023 / 2024 QuiltBee's Pop-Up Quiltstore in Zwolle Fotogalerij Openingstijden, Info & Contact Agenda: Eke Krug: Textiel mix...
Laatste wijzigingen:
woensdag 21 februari 2024
 

Nieuwe workshops & Cursussen

Er wordt in het najaar van 2023 weer een aantal nieuwe cursussen opgestart. Er zullen in de loop van de komende weken cursussen aan het programma toegevoegd worden. Kijk hieronder voor de mogelijkheden. Ben je geinteresseerd, laat het dan zo snel mogelijk weten via het aanmeldingsformulier dat je onderaan de informatie vindt. 

Dit jaar gaan we ook van start met een basiscursus in Zwolle. Dus heb je altijd al willen quilten, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Dan is dit je kans. Je kunt ook meedoen in Oppenhuizen, dat ligt ongeveerd 45 minuten rijden van Zwolle.  

Er is nog ruimte voor nieuwe Quiltgroepen die in Galerie de Ganzerik samen willen komen. Wil je een nieuwe groep starten? Neem dan contact op met Marina Verboom.

Inschrijven voor cursussen /workshops:
Wij wijzen je erop dat je kennis dient te nemen van de algemene cursusinformatie / voorwaarden zoals die hieronder in de lijst zijn opgenomen (1e item). We hopen samen een gezellige en leerzame workshop/cursus te hebben!

 

Cursusoverzicht