Patchwork & Quiltcentrum Galerie de Ganzerik
Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik


Homepage Nieuws Weetjes & Ideetjes CURSUSSEN 2022 - najaar Thermoscreens: wat zijn dat? QuiltBee's Fotogalerij Gastenboek Openingstijden, Info & Contact
Laatste wijzigingen:
woensdag 5 oktober 2022
 

Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik

Deutsch English  

 - Galerie de Ganzerik, de veelzijdige quiltwinkel! -

------------------------

Galerie de Ganzerik, de veelzijdige quiltgalerie/quiltwinkel is gevestigd in een grote boerderij, gelegen aan de prachtige Leijepoel ten zuidoosten van Sneek. Vlak bij het dorp Oppenhuizen, aan de oude weg tussen Sneek en Joure. 

Eigenares Marina Verboom ontvangt je graag op afspraak, even een belletje of what's appje is voldoende om een tijd te vinden waarop je kunt langskomen. In de galerie vind je veel stoffen en allerhande inspirerende quilts. Marina kan je ook verder helpen met een vastgelopen project. Bovendien is er elk voorjaar en najaar een programma van cursussen en workshops. Kom eens langs, je bent van harte welkom!

 

 • Wij zijn van maandag t/m zaterdag, maar uitsluitend op afspraak geopend!
  Dit betekent vooral een verruiming van de openingstijden. Bel voor je komst dus altijd even met Marina op 06-48275495 en plan je bezoek in overleg met haar. Heel vaak kun je vrijwel direct of dezelfde dag terecht.
  Heel handig: je kunt op afspraak eventueel ook 's avonds komen winkelen.

   
 • Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM voor winkelbezoek.  
  Ook al is er momenteel relatief weinig corona: kom alsjeblieft niet als je erg verkouden of hoesterig bent. 
   
 • Wij helpen je graag verder met je (UFO-) project en geven je gedegen advies.
  Wilt je nu eindelijk eens de UFO afmaken die al jaren in je kast ligt? We helpen je met het kiezen van bijpassende stoffen en de juiste materialen en geven je tips over hoe jouw project het snelst afgerond kan worden.
   
 • Wij bieden je een grote selectie  quiltstoffen en -materialen.
  Klassieke en moderne stoffen, Japanse stoffen en halve meters, fatquarters en rolletjes. Kom kijken wat wij op dit moment te bieden hebben.
   
 • Wij organiseren Workshops, Cursussen, Bee's en het Quiltcafé.
  Welkom bij de cursussen en workshops die we aanbieden. En natuurlijk kun je ook met een groepje vriendinnen je eigen workshop aanvragen.