Patchwork & Quiltcentrum Galerie de Ganzerik
Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik


Homepage Nieuws Nieuwe Cursussen 2023 / 2024 QuiltBee's Pop-Up Quiltstore in Zwolle Fotogalerij Openingstijden, Info & Contact
Laatste wijzigingen:
woensdag 4 oktober 2023
 

Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik

Deutsch English  

 - Galerie de Ganzerik, de veelzijdige quiltwinkel! -

Pop-Up Quiltstore in Zwolleklik hier voor meer informatie

------------

Galerie de Ganzerik, de veelzijdige quiltgalerie/quiltwinkel is gevestigd in een grote boerderij, gelegen aan de prachtige Leijepoel ten zuidoosten van Sneek. Vlak bij het dorp Oppenhuizen, aan de oude weg tussen Sneek en Joure. Sinds half januari 2023 kun je ons ook vinden in de Pop-Up Quiltstore in de Thomas à Kempisstraat 45 in Zwolle. Daar vind je een assortiment halve meters en fatquarters, quiltmaterialen en voorbeelden. Je kunt ook bestellingen afhalen in Zwolle.
 

Galerie de Ganzerik in het kort: 

 • Galerie de Ganzerik in Oppenhuizen is van maandag t/m zaterdag, maar uitsluitend op afspraak geopend!
  Bel voor je komst dus altijd even met Marina op 06-48275495 en plan je bezoek in overleg met haar. Heel vaak kun je vrijwel direct of dezelfde dag terecht. Heel handig: je kunt op afspraak eventueel ook 's avonds komen winkelen.
   
 • De Pop-Up Quiltstore van Galerie de Ganzerik in Zwolle is geopend tijdens de openingstijden van "Uw Stadsboer", van woensdag t/m vrijdag tussen 09.30 - 18.00 uur en op zaterdag van 09.30 - 17.00 uur. 
  Op vrijdag- en zaterdagmiddag is er tussen 12.00 - 16.00 uur veelal iemand aanwezig die kan adviseren bij de keuze van de stoffen en kan helpen bij het opstarten of afmaken van een quiltproject. 
   
 • Wij helpen je graag verder met je (UFO-) project en geven je gedegen advies.
  Wilt je nu eindelijk eens de UFO afmaken die al jaren in je kast ligt? We helpen je met het kiezen van bijpassende stoffen en de juiste materialen en geven je tips over hoe jouw project het snelst afgerond kan worden.
   
 • Wij bieden je een grote selectie  quiltstoffen en -materialen.
  Klassieke en moderne stoffen, Japanse stoffen en halve meters, fatquarters en rolletjes. Kom kijken wat wij op dit moment te bieden hebben.
   
 • Wij organiseren Workshops, Cursussen, Bee's en het Quiltcafé.
  Welkom bij de cursussen en workshops die we aanbieden. En natuurlijk kun je ook met een groepje vriendinnen je eigen workshop aanvragen. 
   
 • Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM voor winkelbezoek.  
  Ook al is er momenteel relatief weinig corona: kom alsjeblieft niet als je erg verkouden of hoesterig bent.