Patchwork & Quiltcentrum Galerie de Ganzerik
Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik


Homepage Nieuws Weetjes & Ideetjes CURSUSSEN 2022 - najaar Open Huis / Cursuspresentatie Thermoscreens: wat zijn dat? QuiltBee en QuiltCafe Fotogalerij Gastenboek Openingstijden, Info & Contact
Laatste wijzigingen:
woensdag 3 augustus 2022
 

QuiltBee en Quiltcafe

In het nieuwe seizoen hopen we de Quiltbee en het Quiltcafé weer op te starten. Hoewel we nog steeds rekening zullen moeten houden met de gevolgen van Covid-19, hopen we het met doeltreffende maatregelen toch voor jou en ons veilig te houden.

Graag vooraf aanmelden voor QuiltBee en QuiltCafé
Daarom vragen we je om je, voor je naar de QuiltBee of het QuiltCafé komt, aan te melden via What'sApp of telefoon. Dat kan op nummer 06-48275495. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de groep niet te groot wordt om 1,5 meter afstand te houden. In de winkel kunnen we dan toch nog tien personen ontvangen. Dat betekent veel 'veilige' gezelligheid.

Voor QuiltBee- en het QuiltCafébijeenkomsten is de prijs € 5,00 per keer.

Meer over de QuiltBee
De Quiltbee wordt op vaste woensdagochtenden, twee keer per maand, van 09.30 - 11.30 gehouden. Het biedt je de gelegenheid om in een gezellige omgeving aan je eigen quilt (of ander handwerk) te werken. Je kunt er raad en advies vragen, elkaar laten zien waarmee je bezig bent, en informatie krijgen over mogelijke nieuwe projecten.

De volgende data staan nu voor de QuiltBee gepland
W
oensdagmorgen van 09.30 – 11.30 uur:
Nu de coronamaatregelen waarschijnlijk weer wat soepeler worden, staat de volgende Bee voor 9 februari gepland. Meld u wel even aan voor u komt, er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. 


Meer over het QuiltCafé
Op dit moment wordt er nog druk gewerkt aan het programma van het QuiltCafé. Zodra hierover en over de data meer bekend is zullen we je informeren via deze website en Facebook. Het wordt in elk geval weer een leuke quilt!