Patchwork & Quiltcentrum Galerie de Ganzerik
Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik


Homepage Nieuws Aanbiedingen Cursussen Nieuwsbrief Thermoscreens Bees en QuiltCafe Fotogalerij Gastenboek Opening, Contact & Route
Laatste wijzigingen:
maandag 7 september 2020
 

Quiltbees en Quiltcafe

Het komende seizoen biedt Galerie de Ganzerik een aantal vaste middagen waarop we onder het genot van koffie en thee met koek aan de slag gaan met ons eigen werk. Er is gelegenheid om dingen te laten zien en vragen te stellen. Ook kunt u nieuwe quiltplannen smeden en een volgend werk uitzoeken. 

Een overzicht van de bijeenkomsten: 


De meeste ochtendbijeenkomsten worden tussen 09.30 en 11.30 uur gehouden. De middagbijeenkomsten zijn van 13.30 tot 15.30 uur. 

De kosten per keer zijn € 3,50. Het is mogelijk een knipkaart aan te schaffen voor het bezoeken van vijf bijeenkomsten. Deze kost € 15,- en is voor alle ochtenden en middagen in een van de volgende Bee's of bijeenkomsten te gebruiken: 


Quilting Beemorgen

De tweede woensdagmorgen in de maand is de Quilting Bee, waarbij we ons niet alleen tot het quilten beperken maar ook andere handwerken zoals breien, haken en borduren van harte welkom zijn. Samen werken aan ons eigen project, met een hoop gezelligheid en natuurlijk een kop koffie of thee. 

De komende data van de Beemorgen zijn: 5, 12, 19 en 26 februari en 4, 11, 18 en 25 maart 2020. 


UFO-middag

De derde dinsdagmiddag van de maand is er een UFO-middag, waarin u aan uw nog niet afgeronde quilts kunt werken. U kunt tijdens deze ook middag advies vragen over hoe u uw projecten weer kunt opstarten of afronden.

Data: dinsdagmiddag 18 februari en 17 maart 2020. 


Hexagonmiddag

De vierde donderdagmiddag van de maand is het hexagonmiddag. Alle vormen van werken met hexagonnen krijgen op deze middag ruimte.

Data: donderdag 27 februari en 26 maart 2020. 


Quiltcafé

Voor een gezellige middag quilten komt u naar het Galerie de Ganzerik Quiltcafé!

Ooit begon Galerie de Ganzerik met het Quiltcafé in het Fries museum. Inmiddels is dit idee door heel veel quiltwinkels overgenomen.

De eerste vrijdagmiddag van de maand is er tussen 13.30 en 15.30 Quiltcafé. 

Data: 7 februari, 6 maart, 3 april en 1 mei 2020. 

In het nieuwe jaar 2020 gaan we beginnen met een nieuwe quilt. Dit leuke project ziet u vast hiernaast. Het quiltje bestaat uit verschillende blokken die over de middagen verdeeld zijn. 

De benodigde stoffen voor dit quiltje kunt u op 1 februari met 20% korting aanschaffen, maar die korting geldt ook op andere stoffen die u voor dit project wilt gebruiken. Uiteraard is de korting ook op 7 februari van toepassing. 

 


Langlopende projectenmorgen

De eerste zaterdagmorgen van de maand bieden we u gelegenheid om met uw grote project langs te komen. Iedereen met een Dear Jane, Nearly Insane, Silvia Bridal Sampler, Civil War, Katja Mareks Hexagons of een ander groot project bezig is, kan hier aansluiten.

Data: 8 februari, 7 maart, 4 april en 2 mei 2020.
Let op: deze ochtenden beginnen om 10.00 uur en zijn rond 12.00 uur afgelopen.