Patchwork & Quiltcentrum Galerie de Ganzerik
Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik


Homepage Nieuws Nieuwe Cursussen 2023 / 2024 QuiltBee's Pop-Up Quiltstore in Zwolle Fotogalerij Openingstijden, Info & Contact
Laatste wijzigingen:
vrijdag 15 september 2023
 

Cursuspresentatie 26 augustus 10.00 - 16.00 uur

Open Huis zaterdag 26 augustus
Op deze dag laten we zien welke quiltprojecten we het komende winterseizoen gaan maken. Je kunt tijdens dit Open Huis kennismaken met de docenten van de cursussen en workshops die gepland staan voor het nieuwe seizoen, en er zijn aanbiedingen. Tevens wordt er gedemonstreerd, o.a. met Thermoscreenprints.

2e Open Huis zaterdag 2 september
Kun je niet op 26 augustus, dan ben je zaterdag 2 september van harte welkom. We herhalen dan de Open Dag, maar deze dag zijn er geen docenten aanwezig. Het werk blijft uiteraard wel te bezichtigen en je kunt je gewoon aanmelden voor cursussen en workshops. Ook de aanbiedingen blijven van kracht.

Kom mar del yn Top en Twel - zaterdag 9 september
Ook op zaterdag 9 september zijn we nog een keer de hele dag geopend want dan zijn bedrijven in het hele dorp Oppenhuizen-Uitwellingerga toegankelijk voor publiek. Kom mar del yn Top en Twel (in het Nederlands: Kom maar langs in Oppenhuizen - Uitwellingerga) wordt georganiseerd door de plaatselijke ondernemersvereniging OVTT. Er gaat die dag een 'Hart van Friesland - Ganzerik Express' vanaf Watersportcentrum Hart van Friesland (aan de andere kant van het dorp) naar Galerie de Ganzerik. Zo kun je een heerlijke lunch aan het water bij Hart van Friesland combineren met een bezoek aan Galerie de Ganzerik. Ook deze dag is het werk van de docenten beschikbaar, kun je je opgeven voor cursussen en workshop en is er een demonstratie van Thermoscreenprinten.