Patchwork & Quiltcentrum Galerie de Ganzerik
Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik


Homepage Nieuws Weetjes & Ideetjes CURSUSSEN 2021/2022 24 aug: Pop-up Crazy Quilten QuiltBee en QuiltCafe Fotogalerij Gastenboek Openingstijden, Info & Contact
Laatste wijzigingen:
vrijdag 1 oktober 2021
 

Vrijdag en Zaterdag 3 & 4 september: Open Huis!

De eerste vrijdag en zaterdag van september, 3 en 4 september organiseren we Open Huis bij Galerie de Ganzerik. Op dit moment verwachten we dat we tijdens het Open Huis zonder afspraak kunnen werken, maar we houden de RIVM-regels wel in de gaten en zullen zo nodig een afsprakensysteem voor die dagen vrijgeven. Wel zullen we de hoeveelheid klanten die tegelijk in de Ganzerik aanwezig kan zijn beperken, zodat iedereen op een veilige manier kan kijken en kiezen. Mocht het onverhoopt te druk zijn, dan is er buiten de winkel zitruimte waar je kunt wachten met een kopje koffie of thee. Tijdens het Open Huis is er een parkeerwacht, volg zijn aanwijzingen alsjeblieft op.
 
Cursusprogramma
De docenten van de verschillende cursussen die in het seizoen 2021/2022 in de planning staan zijn deze beide dagen aanwezig. Uiteraard kun je de geplande werkstukken bekijken en vragen stellen. Het programma vind je alvast op de website. Daar kun je je eventueel ook al aanmelden via het normale systeem. 

Uitverkoopstoffen 
We hebben tijdens het Open Huis een selectie stoffen in de aanbieding (van € 5,-, € 7,5,- en € 10,- per meter). Deze stoffen vind je in een speciale kast: er zijn randstoffen, ruitjes en en strepen, kerststoffen en een serie prachtige inspirerende bloemenstoffen. Door deze opruiming krijgen we meer ruimte voor de nieuwe stoffen die we binnenkort verwachten.

Biologische producten en vlees
Ook is er heerlijk vlees van Herefords te koop. We laten je graag eerst ervaren hoe lekker dat vlees is: er staat een 'Green Egg' op temperatuur om je heerlijke hamburgers te laten proeven. Naast het vlees zijn er biologische producten van de biologische winkel uit Zwolle "Uw Stadsboer", zoals bijvoorbeeld kaas en sapjes. 

Uw Stadsboer bestellingen afhalen
Kijk voor meer informatie op de website van "Uw Stadsboer". Je kunt via deze website bij Uw Stadsboer ook een bestelling doen (uiterlijk 1 september) die je dan tijdens het Open Huis in Oppenhuizen kunt ophalen.