Patchwork & Quiltcentrum Galerie de Ganzerik
Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik


Homepage Nieuws Weetjes & Ideetjes CURSUSSEN 2021/2022 24 aug: Pop-up Crazy Quilten QuiltBee en QuiltCafe Fotogalerij Gastenboek Openingstijden, Info & Contact
Laatste wijzigingen:
vrijdag 1 oktober 2021
 

Cursussen 2021/2022

Eke Krug:Ecoprinten/kleurpotlood (alle data vol)


Cursusomschrijving:
In deze workshop gaan we een combinatie zoeken in ecoprint en kleur. Hiervoor gebruiken we ecoprint technieken in combinatie met Intense potloden en krijt. We beginnen we met krijt en potloden op met beitsmiddel voorbewerkte lappen. Daarna gaan we de lappen ecoprinten.
Deze workshop is aangepast naar een dag in plaats van twee dagen, dit in verband met de andere omstandigheden door corona.

Zelf materiaal meenemen hoeft niet. Voor deze workshop hebben we katoenen, linnen en zijden lapjes voor jullie klaarliggen, deze zijn reeds voorbehandeld, zodat we direct kunnen beginnen. De recepten die gebruikt zijn voor de voorbehandeling krijg je mee, zodat je er thuis verder mee kan. Alle materialen zitten in de workshop prijs inbegrepen.

Voor koffie en thee met wat lekkers wordt gezorgd, evenals voor soep tussen de middag. Een lunchpakket neem je zelf mee.


Cursusleidster: Eke Krug
Data: vrijdag 24 september (deze cursusdag is volgeboekt)
Vrijdag 1 oktober (Vol!)
Vrijdag 8 oktober (Vol!)

Vrijdag 15 oktober (vol!)
Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur.
Kosten: € 85,00


Aanmelden voor deze cursus

Cursusoverzicht