Patchwork & Quiltcentrum Galerie de Ganzerik
Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik


Homepage Nieuws Weetjes & Ideetjes CURSUSSEN 2022 - voorjaar Afsluiting Cursusseizoen Thermoscreendemonstratie QuiltBee en QuiltCafe Fotogalerij Gastenboek Openingstijden, Info & Contact
Laatste wijzigingen:
maandag 23 mei 2022
 

Voorjaarscursussen 2022

Inktense Art Ganzerik


Cursusomschrijving
De afgelopen drie jaar zijn er vele ‘Inktense Potlood Workshop bij de Ganzerik verzorgd door Eke Krug. Dat waren dagen waarop kennis gemaakt werd met het op stof werken met Inktense potloden en Inktense krijt. Dat zijn potloden en krijt, op basis van inkt, die verwerkt kunnen worden met water en/of textielmedium en die na droging watervast zijn. Dat wil zeggen dat de stof op 30°C gewassen kan worden.

Nu wordt het tijd voor Inktense Art. Hierbij werken we met verschillende ondergronden, waarbij we gedeelten afplakken en combinaties van potlood, krijt, fineliners en andere materialen gebruiken . Op speelse wijze ontstaan er zo spontane kunstwerkjes, die natuurlijk verder bewerkt kunnen worden. 

De potloden, krijtjes, textielmedium en andere materialen neemt Eke mee. Voor wat er verder nodig is aan penselen, waterpot en stof krijg je op tijd voor de workshop  een materiaallijst toegestuurd. 

Er is voor € 5,00 een materiaalpakket te bestellen bij deze workshop. Hierin vind je S80,
tafellinnen en dunne decovil, die allemaal met Inktense te bewerken zijn. 

Cursusleider: Eke Krug
Data: vrijdag 18 februari of vrijdag 13 mei 2022
Lestijden: van 10.00 tot 15.30 uur
Lesgeld: € 65,00


Aanmelden voor deze cursus

Cursusoverzicht