Patchwork & Quiltcentrum Galerie de Ganzerik
Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik


Homepage Nieuws Nieuwe Cursussen 2023 / 2024 QuiltBee's Pop-Up Quiltstore in Zwolle Fotogalerij Openingstijden, Info & Contact
Laatste wijzigingen:
woensdag 4 oktober 2023
 

Nieuws

 

Open Huis 16 augustus (ook op 2 en 9 september)

Zaterdag 26 augustus

Op zaterdag 26 augustus 2023 zijn we tussen 10.00 uur - 16.00 uur geopend voor het Open Huis / Cursuspresentatie voor het seizoen 2023/2024. 

Tijdens het Open Huis op 26 augustus presenteren de lesgeefsters hun nieuwe cursussen en workshops en hebben we stofaanbiedingen, aanbiedingen van DMC borduurgarens en effen garens, een demonstratie Thermoscreenprinten en is Uw Stadsboer Fryslân aanwezig. Kom proeven, bestellen of afhalen*. (Afhalen geldt alleen voor vooraf bestelde producten. Kijk hiervoor op www.uwstadsboer.nl. 

 

Herhaling Open Huis 2 september
Op zaterdag 2 september doen we het Open Huis nog eens over, maar dan zijn de lesgeefsters niet persoonlijk aanwezig. U kunt echter wel het werk bekijken, een genieten van de aanbiedingen die er zijn. 

 

Kom mar del yn Top & Twel 9 september
Zaterdag 9 september is er heel veel te doen in Oppenhuizen / Uitwellingerga, de twee dorpen die samen Top & Twel vormen. In het kader van "Kom mar del yn Top & Twel" (kom maar langs in Oppenhuizen / Uitwellingerga) openen vrijwel alle bedrijven in de dorpen hun deuren voor bezoekers. Zo kunt u vrijblijvend kennismaken met al die verschillende ondernemingen die zich in de twee bedrijvige dorpen hebben gevestigd. Er gaat die dag een 'Hart van Friesland - Ganzerik Express' vanaf Watersportcentrum Hart van Friesland (aan de andere kant van het dorp) naar Galerie de Ganzerik. Zo kun je een heerlijke lunch aan het water bij Hart van Friesland combineren met een bezoek aan Galerie de Ganzerik. Ook deze dag is het werk van de docenten beschikbaar, kun je je opgeven voor cursussen en workshop en is er een demonstratie van Thermoscreenprinten.