Patchwork & Quiltcentrum Galerie de Ganzerik
Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik


Homepage Nieuws Aanbiedingen Cursussen Nieuwsbrief Thermoscreens Bees en QuiltCafe Fotogalerij Gastenboek Opening, Contact & Route
Laatste wijzigingen:
zondag 24 november 2019
 

Cursussen

Quilting with rulers


Wilt u sneller uw quilt machinaal en netjes doorquilten met uw naaimachine dan is deze cursus een prachtige gelegenheid om kennis te maken met het werken met rulers.

Wij hebben Sylwia Bovend'eerdt van "I Love To Quilt" uitgenodigd bij ons les te geven in het quilten met rulers. Silwia ontwerpt en maakt de rulers zelf.

Onze lesgeefster Ankie de Jager heeft één dag cursus gevolgd en kwam laaiend enthousiast terug. Daarom hebben wij contact gezocht met Silwia. Het zien van de voorbeelden is al voldoende om je enthousiast te maken. 

Silwia legt alles duidelijk uit. Zij zorgt dat je naaimachine klaarstaat met het juiste voetje en geeft instructies waar je direct mee uit de voeten kunt.

Tijdens de cursusdag mag je gebruik maken van een voetje en linialen van de lesgeefster. Wordt je enthousiast en wil je meer, dan is er een starterspakket bij Silwia aan te schaffen.

Op haar site staat het volgende:

Dankzij doorquilten kunnen wij onze patchwork - projecten nog mooier maken. Hierbij zijn quiltmallen en linialen onmisbaar. Dankzij hun is het creëren van unieke kunstwerken een fluitje van een cent. Laat je fantasie los en geniet van het eindresultaat!

Maak kennis met verschillende linialen en mallen en ontdek welke linialen geschikt zijn voor jouw naaimachine. Daarnaast krijg je handige tips en trucs in het gebruik van de linialen.

Voor deze workshop heb je nodig: een eigen naaimachine met aanschuiftafel en een ruler voetje -heb je deze voetje niet? Geen probleem, meld dit even bij de inschrijving.

Cursusleidster: Sylwia Bovend'eerdt
Cursusdatum: Vrijdag 4 oktober 2019 of zaterdag 5 oktober
Tijd: 10.00 - 15.30 uur
Kosten: € 65,00 

 

Vermeld bij uw aanmelding welke naaimachine u heeft. Zorg voor een schone en goed geoliede machine. En neem het voetpedaal en uw instructieboekje mee! Dit voorkomt teleurstelling. 

 

 


Aanmelden voor deze cursus

Cursusoverzicht