Patchwork & Quiltcentrum Galerie de Ganzerik
Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik


Homepage Nieuws Aanbiedingen Cursussen Nieuwsbrief Open Huis - Helaas Gecanceld Thermoscreens Bees en QuiltCafe Fotogalerij Gastenboek Opening, Contact & Route
Laatste wijzigingen:
dinsdag 16 maart 2021
 

Cursussen

Workshop: Eke Krug- Potlooddag: NIEUWE DATUM


In deze workshop gaan we met gebruik van Derwent Inktense potloden structuur en schaduw maken in vormen. Eerst kiezen we een vorm, die we door middel van afplakken, uitsparen op een lap witte stof. Met behulp van verschillende materialen en potlood maken we structuren in de ondergrond. Daarna kleuren we de vorm in en brengen schaduweffecten aan. De Inktense kleurpotloden hebben een inktstift. Eenmaal in contact met een vloeistof, komt er een kleur tevoorschijn die direct watervast is. We leren hier mooie effecten mee te maken. 

Ongeveer twee weken voor de workshop datum krijg je een materiaallijst toegestuurd. Voor koffie en thee , met wat lekkers wordt gezorgd, evenals voor soep tussen de middag. Een lunchpakket neem je zelf mee. 

Lesgeefster: Eke Krug

Tijd: 10.00- 15.30 uur

Data: Dinsdag 22 september of vrijdag 25 september en 6 oktober 2020 (deze dagen zijn inmiddels volgeboekt)

Vrijdag 18 september is de nieuwe datum: meld u zo spoedig mogelijk aan om op deze dag deel te kunnen nemen. 

Laat via het aanmeldingsformulier weten dat u belangstelling hebt voor deze cursus, dan nemen we contact met u op voor een aanvullende datum)

Kosten: € 45,-


Aanmelden voor deze cursus

Cursusoverzicht