Patchwork & Quiltcentrum Galerie de Ganzerik
Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik


Homepage Nieuws Nieuwe Cursussen 2023 / 2024 QuiltBee's Pop-Up Quiltstore in Zwolle Fotogalerij Openingstijden, Info & Contact
Laatste wijzigingen:
vrijdag 15 september 2023
 

Thermoscreens

Tijdens de Open Huis/ Cursuspresentaties geeft Christine vaak een demonstratie Thermoscreenprinten. Met thermoscreens kun je interessante dingen doen.  

 

Een voorbeeld van een doorlopend thermoscreenpatroon
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is een Thermoscreen?
Een Thermoscreen is een zeefdrukscherm waarmee je een afbeelding kunt overbrengen op een ondergrond. Thermoscreens bieden veel mogelijkheden, zijn gemakkelijk te gebruiken en bovendien een betaalbare manier om je eigen prints te maken op bijvoorbeeld stof, papier, hout, leer, Fimoklei en allerhande vliezen. In principe kun je een Thermoscreen wel honderd keer gebruiken. Als je je eigen ontwerp laat omzetten in een thermocreen is deze uniek. 

Waarmee kun je printen?
Thermoscreens zijn op veel manieren te gebruiken, bijvoorbeeld met stofverf, inkt, ontkleuringpasta’s, bleekproducten en diverse verfproducten.

Beleef je eigen avontuur met Thermoscreens!
Wil je met een groepje vriendinnen een keer een dag met thermoscreens werken? Kom dan naar Galerie de Ganzerik en plan een afspraak voor een geheel verzorgde dag, inclusief lunch.