Patchwork & Quiltcentrum Galerie de Ganzerik
Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik


Homepage Nieuws Nieuwe Cursussen 2023 / 2024 QuiltBee's Pop-Up Quiltstore in Zwolle Fotogalerij Openingstijden, Info & Contact Agenda: Eke Krug: Textiel mix...
Laatste wijzigingen:
zaterdag 9 maart 2024
 

Pop-Up Quiltstore Galerie de Ganzerik

Nu ook een quiltwinkel in Zwolle!

Sinds januari 2023 is in de Zwolse Thomas à Kempisstraat de
Pop-Up Quiltstore van Galerie de Ganzerik geopend. Je vindt de Quiltstore in de winkel van Uw Stadsboer, op nummer 45.


Aanbod
Galerie de Ganzerik verzorgt in Zwolle een gevarieerd aanbod van quiltstoffen (in halve meters en fatquarters), quiltmaterialen en voorbeelden. 
 

Openingstijden
De Pop-Up Quiltstore van Galerie de Ganzerik is open tijdens de openingtijden van Uw Stadsboer: van woensdag t/m vrijdag tussen 09.30 - 18.00 uur en op zaterdag tussen 09.30 - 17.00 uur. 
 

Ook voor advies 
Op vrijdag en zaterdag is Marina Verboom van 12.00 tot 16.00 veelal in Zwolle om je daar te adviseren bij het aanschaffen van quiltstoffen of het (opnieuw) op gang brengen van een quiltproject. Op andere dagen dat Uw Stadsboer is geopend kun je enkel kant-en-klare producten uit de Quiltstore kopen. 
 

Op bestelling
Het assortiment van de Pop-Up Quiltstore zal geregeld worden gewisseld en aangevuld met de voorraad uit de winkel in Oppenhuizen (bij Sneek). Daarnaast kun je via de telefoon stof en quiltmaterialen bestellen in Oppenhuizen, die je dan binnen enkele dagen in Zwolle kunt afhalen. Bel voor informatie met Marina op 06 4827 5495.